MDM5NXwwMDAwMDAwMjAxM3w1OA..

Karlskoga / Skranta

Hus för familjen som gillar utrymme och ytor att umgås på

 • : Ängslyckevägen 4
 • : Småhus
 • : Villa
 • : 7
 • : 176 kvm
 • : 961 kvm
 • : 1976

Välkommen till detta rymliga och bra belägna hus med fantastiska sällskapsytor både utomhus och inomhus. Här finns gott om plats för att samla familj och vänner för trevliga stunder tillsammans, i både mysiga inomhus- och utomhusmiljöer.

Huset har två fantastiska inglasade uterum som förlänger säsongen rejält för när man vill vistas utomhus. Det ena uterummet är integrerat med huset och nås direkt från köket. Detta uterum har en braskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär under de kallare månaderna. Det andra uterummet är friliggande på tomten och har stora glaspartier som kan öppnas helt för en härlig utekänsla.
Här finns också gott om plats för sociala sammanhang inomhus. Det öppna köket och matrummet skapar en ljus och öppen miljö som är perfekt för stora middagar och fester. Vardagsrummet är också rymligt och inbjudande med en mysig atmosfär som gör det till en perfekt plats att koppla av efter en lång dag.
Huset har gott om sovrum och plats för förvaring.
Rejält tilltagen och plattsatt uppfart samt enbilsgarage under huset. Laddplats för elbil finns installerad. Tomten helt inhägnad och motoriserade portar finns vid infarten till fastigheten.

Beläget i ett utmärkt läge, är detta huset en idealisk plats för att njuta av allt som området har att erbjuda. Med närhet till parker, stränder och dagligvaruhandeln, finns det alltid något att göra och upptäcka.

Välkommen hem till detta underbara hus!

Läs mer
2 595 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

08 Jun

Välkommen med din visningsanmälan!

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Dennis Svensson
  Fastighetsmäklare

  +46730500397

  dennis@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan