• Ska du sälja din bostad i Sundsvall?
  Bostada är mäklaren med fast arvode

  • Fast och lägre arvode
  • Personlig mäklare
  • Inga onödiga mellanhänder

Fritidshus

40 000 SEK

Villa

45 000 SEK

Bostadsrätt

35 000 SEK

Sundsvall

Kontakta en engagerad mäklare i Sundsvall & Timrå

Vladimir jobbar som mäklare i Sundsvalls och Timrås kommun. Han har erfarenhet av att förmedla villor, bostadsrätter, fritidshus och även tomter. Han är en motiverad och engagerad mäklare som brinner för att hjälpa sina kunder och göra dom nöjda. Hans arbete som din mäklare präglas av omtanke, ansvar och transparens.

“Mitt mål är att alla som kommer i kontakt med mig som mäklare ska känna sig varmt omhändertagna” berättar Vladimir, “ så omhändertagna att de i framtiden gladeligen rekommenderar mig till sina nära och kära”

Vladimir ser fram ett ett trevligt samarbete med dig som behöver hjälp med din försäljning av din bostad. Tveka inte att höra av dig om du vill prata bostad med en duktig mäklare.

Våra mäklare

Vladimir Smirnov

Reg. Fastighetsmäklare

+4670 604 11 94

vladimir@bostada.se

5/5Hittamäklare
Läs mer om mig

Försäljningar i Sundsvall

 • Alla bostäder
 • Till salu
 • Kommande
 • Såld

Karta

Det här ingår i arvodet

En Personligare mäklare i Sundsvall

Bostada har ett bransch-unikt koncept där du som ska sälja din bostad enklare kan se vad det kommer att kosta att anlita en Bostada-mäklare. Bostada startades för att ta ett nytt grepp på marknaden. Förutom att vi är tydliga med vad tjänsten kostar oavsett slutpris så vill vi också mer noggrant berätta vad som ingår i grundarvodet och vilka spännande tjänster man kan välja till för att krydda just din försäljning. Går du vidare till nästa steg så kommer du enklare se just vad det kostar och vilka tjänster vi erbjuder. Bostada i Sundsvall kommer med Vladimir i spetsen alltid att leverera en högkvalitativ tjänst med personlig prägel till ett mer prisvärt arvode.

Välkommen att kontakta oss i Sundsvall.

Bostada Sundsvall

Nu finns Bostada i den vackra staden Sundsvall med omnejd. En stad som länge har betraktats av både sina egna invånare och utomstående som en av landets vackraste städer och som för bara några år sedan fick just det erkännandet i en stor undersökning. Det finns många anledningar till varför Sundsvall anses vara så vackert och trevligt att bo i, dels att man både drar fördel av sin vackra natur och omgivning, med en stad beläget vid en havsvik och mellan södra Stadsberget och norra Stadsberget. Och kanske framförallt för att man har en stadskärna med äldre hus som till stor del är uppförda under en tidsperiod då man la ett stort värde i vacker arkitektur på slutet av 1800-talet.

För den mer praktiskt lagda så uppskattar man Sundsvall och Timrå för att det är bra städer att leva i, man har det man behöver på lagom avstånd och man kan även stoltsera med Sveriges tredje största köpcentrum i Birsta.

För att få mer info om Sundsvall och hur staden fungerar bör du besöka den här sidan där varje område beskrivs och porträtteras på bra vis.

Om du vill prata bostad och boende med någon som älskar Sundsvall så borde du kontakta Bostada Sundsvall och Vladimir idag.

Vanliga frågor

Vad ingår hos Bostada?

Oavsett om du ska sälja en villa, fritidshus eller bostadsrätt så kan du räkna med att i grundtjänsten ingår allt det som behövs för att sälja din bostad på ett bra och tryggt sätt. Exempelvis ingår alltid visningar, rådgivning, kontrakt, tillträde, fotografering. För mer information klicka här

Vad är räkna på din försäljning?

Det är där du enkelt kan se vad det kommer att kosta att sälja din bostad. Väljer du exempelvis till tjänsten 3D-fotografering så läggs den kostnaden in i offerten direkt. Allt för att du ska få en så tydlig bild som möjligt redan innan du träffar mäklaren.

Är ni som en vanlig mäklare?

På många sätt är vi precis som en vanlig mäklare. Vi tycker att det personliga mötet är det absolut viktigaste både med dig som säljer och med alla spekulanter. Vad som främst skiljer oss från en vanlig mäklare är just att vi alltid tar fast pris och att vi presenterar mer information på vår hemsida så att du som säljare kan vara med och påverka både pris och tjänster.

Erbjuder ni extratjänster?

Vi erbjuder en mängd olika extratjänster som du kan välja till direkt på hemsidan eller efter konsultation med mäklaren. Läs mer på vår sida om extratjänsterna här, eller gå vidare i räkna på din försäljning för att se hela utbudet.

Är mäklaren med på visningen?

Ja, mäklaren håller alltid i alla visningar, precis som hos de traditionella firmorna