• Sälj din bostad i Örebro län med våra lokala och erfarna mäklare
  Prisvärd tjänst och personligt engagemang

  • Prisvärt arvode
  • Personlig mäklare
  • Inga onödiga mellanhänder
  Bostada fastighetsmäklare i Örebro

Villa

Arvode från: 45 000 SEK

Bostadsrätt

Arvode från 30 000 SEK

Yvonne Kreu

Fastighetsmäklare

+4670-5690399

yvonne@bostada.se

Vill du att Yvonne Kreu kontaktar dig?

  Varmt välkomna gamla som nya kunder till mig på Bostada Örebro, en mäklarbyrå med nytänk!
  Här sätter vi kunden i centrum och erbjuder prisvärda arvoden för dig som funderar på att sälja din bostad.

  Jag jobbar över hela Örebro Län och har god lokalkännedom i de flesta trakter särskilt Glanshammar där jag bott med min familj i 25 år och Östernärke där jag vistats mycket med ett fritidshus. Jag är uppvuxen i Örebro både i Hjärsta och Adolfsberg.
  Jag har lång erfarenhet av branschen, började 2003 som mäklarassistent utbildade mig vidare till mäklare och var klar 2008. För mig är det viktigt att få nöjda kunder och jag är noga med att både säljare och köpare känner sig trygga i affären. Jag har jobbat både i låg-och högkonjunkturer och är van hur dessa marknader fungerar.
  Tveka inte att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!  Till salu

  Referensförsäljningar

  ?>

  Bostada Fastighetsmäklare: Ditt Bästa Val för en Framgångsrik Bostadsförsäljning i Örebro

  Vi på Bostada är en sammanslutning av självständiga konsulter som brinner för att maximera försäljningen av din bostad. Efter att ha arbetat som traditionella mäklare i flera år, insåg vi att det fanns utrymme för förbättring. Genom att ta bort onödiga kostnader och fokusera på det som verkligen gynnar försäljningen, kan vi erbjuda en bättre mäklartjänst.

  Våra mäklare delar värderingar som gör jobbet meningsfullt för oss, och vi strävar alltid efter att göra våra kunder 100% nöjda. Du kan vara säker på att din mäklare kommer att vara engagerad och göra allt för att maximera värdet av din bostad.

  Följ oss på Facebook och Instagram för de senaste uppdateringarna

  Bostadsmarknaden i Örebro Län

  Välkommen till Bostada Örebro – din mäklare med stor kunskap om villor, bostadsrätter och fritidshus i hela Örebro län. Vi har kunniga mäklare med utmärkt lokalkännedom och bred kompetens inom de flesta bostadsrelaterade frågor. Oavsett om du vill sälja, köpa eller värdera din bostad, är du alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar.

  Örebro län har de senaste åren varit en av Sveriges mest expansiva regioner, vilket märks både i Örebro och i de omkringliggande orterna som Kumla och Karlskoga. Helt nya stadsdelar har vuxit fram med bostadskvarter, gator och torg. De äldre och mer etablerade områdena har också genomgått en generationsväxling på senare år. Nyproduktionen som har dominerat stadsbilden de senaste åren har ökat utbudet och bredden av bostäder i regionen.

  Eftersom vi förmedlar bostäder i hela länet, vet vi vilka köpare som söker efter just din bostad. Vi lägger stor vikt vid att matcha din bostad med vårt omfattande kundregister som innefattar både köpare från orter utanför Örebro och vårt lokala kontaktnät av kunder från hela länet. På så sätt kan vi hitta den perfekta matchningen för din bostad.