• Sälja bostad i Örebro län?
  Vi är mäklaren med fast arvode

  • Fast och prisvärt arvode
  • Personlig mäklare
  • Inga onödiga mellanhänder

Villa

40 000 SEK

Bostadsrätt

25 000 SEK

Dennis Svensson

Fastighetsmäklare

+46730500397

dennis@bostada.se

Vill du att Dennis Svensson kontaktar dig?

  Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2013 med främst Örebro, Kumla, Hallsberg & Nora med omnejd som fokus-område. Något man inser efter några år i branschen är hur mycket ett boende betyder för en människa. Därför är det viktigt för mig att varje förmedlad bostad får den tid och engagemang den förtjänar.

  Sedan våren 2018 är jag delägare och mäklare på Bostada. Min vision är att genom Bostada förenkla och förbättra mäklarbranschen, både för bostadssäljare men också för fastighetsmäklare. Säljare erhåller ett otroligt prisvärt arvode, utan att kvalitén försämras.

  Välkommen att kontakta mig om du ska värdera eller sälja din bostad!  5/5Hittamäklare
  30 , 2022 - Dalbacksgatan 6B

  “Jag har varit mycket nöjd med Dennis insats. Annorlunda idéer, nytänkande och alltid snabb att svara på frågor. Rekommenderar verkligen andra att upptäcka Dennis som mäklare.”

  27 , 2022 - Skogsängsvägen 9D

  “Dennis var stabil och kommunikativ. Fick ställa alla typer av frågor till honom. Han är kompetent och jag frågade honom om råd vid svåra beslut. ”

  19 , 2022 - Kilstavägen 3A

  “Lagom pris. Smidig. Flexibel. ”

  16 , 2022 - Frödingsvägen 6B

  “Flyttstädet ingick i arvodet så det var väldigt prisvärt till och med :) ”

  16 , 2022 - Skogsmullevägen 1

  “Så nöjd rakt igenom. Nogrann med information både före, undertiden och efter hus försäljningen. Behjälplig i alla led och kunde enkelt svara på alla frågor vilket visade att det fanns en stor kompetens och marknadskännedom hos mäklaren. Otroligt prisvärd, och jag har valt om Dennis igen vid en andra husförsäljning, och är lika nöjd!”

  15 , 2022 - Hotellgatan 8A

  “Mycket kompetent o mycket saklig.Alltid artig o trevlig. Han kändes trygg i alla delar. Har både sålt o köpt av honom.Kan med värme rekommendera denna mäklare.”

  15 , 2022 - Kedjeåsen Folkebo 404

  “Dennis var professionell och tog väldigt bra hand om min bostadsförsäljning. Jag kände mig helt trygg och fick hjälp med samtliga steg i processen. Jag kan varmt rekommendera Dennis. Mitt hus var både svårvärderat och väldigt annorlunda men Dennis hittade snabbt ett flertal intressenter och huset såldes till ett pris som vida översteg mina förväntningar. Dennis är pigg, aktiv och tänker utanför boxen. ”

  Besök min sida hos Hitta mäklare.

  Till salu

  Referensförsäljningar

  ?>

  Mäklare i Örebro med fastpris

  Bostada är en helt unik mäklare i Örebro län som vill göra saker och ting annorlunda. Vi startade därför Bostada för att ta ett nytt grepp på marknaden. Den stora skillnaden för dig som ska sälja din bostad är att du alltid får ett fast arvode av oss när du säljer din bostad. Förutom ett tydligt pris har vi också gjort det enklare att förstå vad som faktiskt ingår och vad som är extratjänster. På det viset skalar vi bort moment som kan vara onödiga och kostsamma för just din försäljning men nödvändiga för någon med ett annat typ av boende. Hos oss ser du alltid vad du betalar för och det är du som väljer till om och vilka extratjänster du eventuellt vill ha. Bostadas fasta arvode är prisvärt och många gånger lägre än övriga aktörer men det innebär inte att du gör avkall på vare sig kvalité eller innehåll, vi jobbar helt enkelt bara efter annan affärsmodell. Det är därför vi kallar oss för ”nya tidens mäklare”. Välkommen att kontakta oss på Bostada Örebro.

  Varför Bostada borde vara din mäklare

  Bostada är en sammanslutning av fria mäklare som alla jobbar som självständiga konsulter, det gör att du kan vara säker på att din mäklare kommer vara engagerad och alltid göra allt för att du som säljare verkligen ska bli 100 % nöjd.

  Idén föddes efter att vi jobbat ett antal år som traditionella mäklare och kom fram till samma insikt: Det här kan göras bättre. Mer anpassat till varje kunds behov. Och roligare.

  Att vi delar ett antal värderingar som gör jobbet mer meningsfullt för oss. Och därför – det är vår poäng – blir det också bättre för dig som säljer din bostad.

  Alla vi mäklare som går samman i Bostada vill exempelvis ta bort allt sådant som fördyrar, utan att ha något med själva affären att göra. Det du investerar i säljprocessen ska enbart gynna försäljningen av din bostad. Därför har vi inga dyra kontor på fina adresser.

  Följ oss på Facebook och Instagram

  Värdering

  Vi erbjuder alltid värderingar helt kostnadsfritt oavsett om du ska sälja eller om du bara är nyfiken, vill du läsa mer och kontakta oss klicka här

  Örebro

  Välkommen till Bostada Örebro. Vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus med omtanke och passion i Örebro  län. Våra mäklare har bra lokalkännedom och en bred kompetens inom de allra flesta frågor som rör bostäder. Du är alltid välkommen att kontakta oss kring alla dina frågor och funderingar, oavsett om du ska sälja, köpa eller värdera din bostad.

  Örebro med omnejd har de senaste åren varit en av Sveriges mest expansiva regioner. Vilket också märks i alla kringliggande orter som Kumla och Karlskoga. Helt nya stadsdelar har växt fram med bostadskvarter, gator och torg. De äldre och mer etablerade områdena har även dem många gånger vuxit och även genomgått en generationsväxling på senare år. Nyproduktionen som har dominerat stadsbilden de sista åren har inneburit att utbudet och bredden av bostäder har blivit större.

  Eftersom att vi säljer bostäder i hela länet så vet vi vilka köpare som söker sig till just din bostad och vi lägger stor vikt vid att matcha din bostad med vårt omfattande kundregister som både innefattar köpare från orter utanför Örebro men även vårt lokala kontaktnät av kunder från hela länet.