• Sälj din bostad i Örebro län med våra lokala och erfarna mäklare
  Prisvärd tjänst och personligt engagemang

  • Prisvärt arvode
  • Personlig mäklare
  • Inga onödiga mellanhänder
  Bostada fastighetsmäklare i Örebro

Villa

Arvode från: 45 000 SEK

Bostadsrätt

Arvode från 30 000 SEK

Dennis Svensson

Fastighetsmäklare

+46730500397

dennis@bostada.se

Vill du att Dennis Svensson kontaktar dig?

  Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2013 med främst Örebro, Kumla, Hallsberg & Nora med omnejd som fokus-område. Något man inser efter några år i branschen är hur mycket ett boende betyder för en människa. Därför är det viktigt för mig att varje förmedlad bostad får den tid och engagemang den förtjänar.

  Sedan våren 2018 är jag delägare och mäklare på Bostada. Min vision är att genom Bostada förenkla och förbättra mäklarbranschen, både för bostadssäljare men också för fastighetsmäklare. Säljare erhåller ett otroligt prisvärt arvode, utan att kvalitén försämras.

  Välkommen att kontakta mig om du ska värdera eller sälja din bostad!  5/5Hittamäklare

  Till salu

  Referensförsäljningar

  ?>

  Bostada Fastighetsmäklare: Ditt Bästa Val för en Framgångsrik Bostadsförsäljning i Örebro

  Vi på Bostada är en sammanslutning av självständiga konsulter som brinner för att maximera försäljningen av din bostad. Efter att ha arbetat som traditionella mäklare i flera år, insåg vi att det fanns utrymme för förbättring. Genom att ta bort onödiga kostnader och fokusera på det som verkligen gynnar försäljningen, kan vi erbjuda en bättre mäklartjänst.

  Våra mäklare delar värderingar som gör jobbet meningsfullt för oss, och vi strävar alltid efter att göra våra kunder 100% nöjda. Du kan vara säker på att din mäklare kommer att vara engagerad och göra allt för att maximera värdet av din bostad.

  Följ oss på Facebook och Instagram för de senaste uppdateringarna

  Bostadsmarknaden i Örebro Län

  Välkommen till Bostada Örebro – din mäklare med stor kunskap om villor, bostadsrätter och fritidshus i hela Örebro län. Vi har kunniga mäklare med utmärkt lokalkännedom och bred kompetens inom de flesta bostadsrelaterade frågor. Oavsett om du vill sälja, köpa eller värdera din bostad, är du alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar.

  Örebro län har de senaste åren varit en av Sveriges mest expansiva regioner, vilket märks både i Örebro och i de omkringliggande orterna som Kumla och Karlskoga. Helt nya stadsdelar har vuxit fram med bostadskvarter, gator och torg. De äldre och mer etablerade områdena har också genomgått en generationsväxling på senare år. Nyproduktionen som har dominerat stadsbilden de senaste åren har ökat utbudet och bredden av bostäder i regionen.

  Eftersom vi förmedlar bostäder i hela länet, vet vi vilka köpare som söker efter just din bostad. Vi lägger stor vikt vid att matcha din bostad med vårt omfattande kundregister som innefattar både köpare från orter utanför Örebro och vårt lokala kontaktnät av kunder från hela länet. På så sätt kan vi hitta den perfekta matchningen för din bostad.