• Ska du sälja din bostad i Nyköping?
  Bostada är mäklaren med fast arvode

  • Fast och lägre arvode
  • Personlig mäklare
  • Inga onödiga mellanhänder

Fritidshus

37 000 SEK

Villa

37 000 SEK

Bostadsrätt

25 000 SEK

Charlotte Vrethammar

Reg. Fastighetsmäklare

+46761058290

charlotte@bostada.se

Vill du att Charlotte Vrethammar kontaktar dig?

  I mitt yrke som mäklare strävar jag efter en personlig relation med engagemang och kompetens. Med närmare 20 år i branschen har jag en gedigen erfarenhet av att arbeta med människor under en så viktig transaktion som en bostadsaffär
  utgör.
  Mina nio första år som mäklare arbetade jag i USA, på en tuff marknad med höga krav på service. I Sverige har jag arbetat för en av de stora mäklarkedjorna i många år. Som flera andra i branschen har jag insett att mäklartjänsten kan utföras till ett lägre pris, utan att tappa i kvalitet och engagemang och jag är därför glad att ha tagit steget över till Bostada.
  Bostada erbjuder större frihet att utforma mäklartjänsten som mina kunder och jag önskar. Vi håller fasta kostnader till ett minimum vilket för dig som kund innebär att du betalar för vad tjänsten kostar men inte för huvudkontor, företagsevent, kontorspersonal m m. Du får ett fast pris och kan få en offert direkt på vår hemsida.
  Min hemmamarknad är Nyköping och Oxelösund. Jag arbetar även i Trosa och Gnesta kommun.  5/5Hittamäklare

  Till salu

  Referensförsäljningar

  ?>

  Nyköping

  Nyköping, den charmiga staden vid den sörmländska kusten där du kan bo och leva länge. Vår mäklare i Nyköping har erfarenhet från försäljningar i hela kommunen och grannkommuner med omnejd och vet fördelarna med just din bostads läge. Så oavsett om du bor i Nyköping, Oxelösund, Gnesta eller Trosa kommun så kan du vara trygg med att Bostada gör ett bra jobb.