• Ska du sälja din bostad i Nyköping?
  Bostada är mäklaren med fast arvode

  • Fast och lägre arvode
  • Personlig mäklare
  • Inga onödiga mellanhänder

Fritidshus

37 000 SEK

Villa

37 000 SEK

Bostadsrätt

25 000 SEK

Nyköping

Nyköping - En erfaren och engagerad mäklare

Bostada är en sammanslutning av mäklare som alla strävar mot samma mål – att ha nöjdare kunder med mer pengar kvar i plånboken. I Nyköping och Oxelösund arbetar Charlotte Vrethammar som en erfaren och engagerad mäklare. Genom sin karriär har hon hjälpt många köpare och säljare att genomföra deras livs största affärer, och hon drivs alltid av att göra det lilla extra för att alla ska bli nöjda.

På Bostada Nyköping hjälper vi dig gärna med försäljningen av ditt hus, din bostadsrätt, fritidshus eller tomt i Nyköping och dess omnejd. Vi har koll på marknaden och kan ge dig en realistisk bild av vad din bostad är värd. Är du osäker på om vi täcker ditt postnummerområde? Tveka inte att kontakta Charlotte, så kan vi säkert hitta en lösning för din försäljning.

Vi på Bostada ser fram emot att få hjälpa dig med din bostadsaffär!

Våra mäklare

Charlotte Vrethammar

Fastighetsmäklare

+46761058290

charlotte@bostada.se

5/5Hittamäklare
Läs mer om mig

Försäljningar i Nyköping

 • Alla bostäder
 • Till salu
 • Kommande
 • Såld

Karta

Bostadsmarknaden i Nyköping och Oxelösund

Bostada Nyköping – din lokala mäklare vid den charmiga sörmländska kusten! Vi är stolta över att ha en erfaren och kunnig mäklare i Nyköping som har lång erfarenhet av försäljningar i hela kommunen och dess grannkommuner. Vår mäklare har också stor kunskap om fördelarna med olika bostadslägen i området.

Oavsett om du bor i Nyköping, Oxelösund, Gnesta eller Trosa kommun kan du vara trygg med att Bostada Nyköping gör ett bra jobb. Vi erbjuder en personlig och professionell tjänst som är skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig trygg och nöjd genom hela bostadsaffären.

Vill du sälja din bostad i Nyköping eller någon av dess grannkommuner? Då är du välkommen att höra av dig till oss på Bostada Nyköping för en kostnadsfri värdering och rådgivning. Vi hjälper dig gärna att göra en lyckad försäljning och få ut det bästa av din bostad!