• Mäklare med fast arvode i Mölndal

    • Fast och lägre arvode
    • Personlig mäklare
    • Inga onödiga mellanhänder

Villa

65 000 SEK

Bostadsrätt

35 000 SEK

Mölndal

Det här är Bostada

Efter flera lyckade år som traditionella mäklare med många försäljningar är det nu dags för något nytt och något bättre. På kort tid så har Bostada etablerat sig i flera svenska städer med de personliga och lokala mäklarna som de starkaste ambassadörerna för både varumärke och tjänst, nu är det alltså dags för Mölndal. Våra lokala mäklare är alltid egna företagare, vilket i sig ger en garanti för högt engagemang och kvalité.

Vi gör alltid vårt yttersta för att din bostadsförsäljning ska bli något du ser tillbaka på med enbart positiva tankar. Behöver du hjälp med att sälja din bostad, hör av dig till oss.

Våra mäklare

Peter Carlevi

Fastighetsmäklare

+46723-043070

peter@bostada.se

5/5Hittamäklare
Läs mer om mig

Försäljningar i Mölndal

  • Alla bostäder
  • Till salu
  • Kommande
  • Såld

Karta

Det här ingår alltid i Bostadas arvode

Mölndal

Välkommen till Bostada Mölndal och nya tidens mäklare

Peter Carlevi är en erfaren mäklare som arbetat i Mölndal i flera år och förmedlat alla typer av bostäder. Bostadas mål är att i alla lägen vara en trygg och vägledande mäklare genom hela din bostadsförsäljning. Från det första rådgivande mötet till deklarationen lämnas in till Skatteverket.

Det Familjära och trevliga Mölndal erbjuder en plats att bo på för hela livet, från första bostadsrätts 1:an till den stora 2-plans villan och till sist den bekväma 3:an. Mölndal är både en del av storstan och samtidigt en lugn småstad i ett, vacker natur och historiska djup som lockar både svenska och utländska besökare att bo här.

Vilken stad man än besöker i landet så har nyproduktionen fått sätta sin prägel och Mölndal är inget undantag. Med ett tydligt mål om att bli en av Sveriges starkaste tillväxtkommuner så fokuserar man mycket på boende. Nya bostadsområden har vuxit fram med bostäder av olika slag.

Eftersom Bostada Mölndal kan marknaden i Mölndal så vet vi hur vi gör för att hjälpa både dig som säljare och dina framtida spekulanter på allra bästa sätt.

Har du frågor om Bostada och vår tjänst så får du gärna höra av dig till oss direkt

Bostadas arvode

Vi har alltid ett fast och prisvärt arvode när vi säljer din bostad och det kan vi ha eftersom en duktig mäklare vet att det tar ungefär lika lång tid att sälja en liten lägenhet som en stor lägenhet, en pampig villa som en mindre rustad villa. Allt handlar om förutsättningar och engagemang. Därför är vi på Bostada trygga med att enbart jobba med ett fast arvode som betalas när bostaden är såld, precis som vanligt. Du får alltså samma tjänst, om inte bättre till ett bättre pris.

Vad är viktigast vid valet av mäklare?

Vår tro ligger i att en personligt engagerad mäklare som tar sig tid för varje försäljning är ett vinnande koncept. Intrycket du får av mäklaren vid ert första möte kommer sannolikt avspegla det intryck som dina blivande spekulanter möts av vid visningen av din bostad. Hos Bostada kan du vara säker på att mäklaren alltid vill ditt bästa, bra för både din försäljning och din plånbok!