• Sälja bostad i Jämtland

    • Fast arvode
    • Personlig mäklare
    • Inga onödiga mellanhänder

Kontraktskrivning

10 000 SEK

Tomt

30 000 SEK

Fritidshus

60 000 SEK

Villa

60 000 SEK

Jämtland

En mäklare som bryr sig.

Bostada är en sammanslutning av mäklare som alla jobbar mot samma mål – nöjda kunder med mer pengar kvar i plånboken. På Bostada Jämtland jobbar mäklaren som återkommande blir omnämnd som mest rekommenderad i området, det ser vi som ett bevis på hög kvalitet och starkt kundfokus.

Bostada hjälper dig gärna med försäljningen och säljer villor, fritidshus, bostadsrätter och nyproduktion i stora delar av Jämtland. Kan du inte söka på ditt postnummer? Kontakta oss så kanske vi ändå kan hitta en lösning för din försäljning.

Hoppas vi ses!

Våra mäklare

Sabina Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

+4670-6881800

sabina@bostada.se

4.9/5Hittamäklare
Läs mer om mig

Försäljningar i Jämtland

  • Alla bostäder
  • Till salu
  • Kommande
  • Såld

Karta

Det här ingår alltid i Bostadas arvode

Östersund

Östersund är staden som sprudlar av liv under alla årets årstider med en perfekt mix av stadspuls, friluftsliv och skidåkning. Storsjön binder ihop stora delar av Jämtland och här finns en önskan att få en glimt av det omtalade Storsjöodjuret. Endast några minuter utanför staden breder härliga landsbygder ut sig och Ås, Rödön och Annersia är bara några av alla härliga guldkorn att vila ögat på i jakten efter drömboendet ute på landet. Fjällvärlden runtomkring kantas av skidåkning, vandring och allt annat som hör friluftslivet till och med Åre, Bydalen och Åkersjön runt knuten så finns garanterat sysselsättning att finna som passar alla i familjen.

Bostada utgår från Östersund och Krokom men hjälper er självklart gärna med försäljningar av bostäder inom ett rimligt avstånd i Jämtland. Så bor du i Brunflo, Nälden, Orrviken, Lit eller någon av de andra byarna runtomkring? Ni är alla välkomna att höra av er så bygger vi tillsammans en plan för just Er bostadsförsäljning.

Bostada är ett smart mäklarval

Bostada är en helt ny och självständig fastighetsmäklare. På Bostada är alla mäklare egenföretagare som jobbar som konsulter. Det här gör att mäklaren alltid gör allt för att du ska bli nöjd, dels för att det är roligare att vara självständig och dels för att en bra recession blir än mer värdefull.

Utvecklingen har de senaste åren rört sig i den här riktningen. De flesta branscher har fått kapa mellanhänder och skapat tydligare tjänster för sina kunder. Av någon anledning har det inte hänt för fastighetsmäklare förens nu. Därför startades Bostada. För att erbjuda en högkvalitativ tjänst med samma eller bättre innehåll som redan finns på marknaden men till ett svårslaget pris.

Trots konkurrenskraftigt pris så har vi inte skalat bort något viktigt för dig som säljare. Vi har tagit bort sånt som bara gör tjänsten dyrare, som en fast kontorshyra, en onödig tidningsannons osv.

Bostada är nya tidens mäklare och vi kan redan se att tjänsten uppskattas på alla de fina recensionerna vi fått här på Reco.

Nu arbetar vi bara på våra egna och våra kunders villkor.

Följ Bostada Jämtland på Facebook och Instagram

Vad är viktigast vid valet av mäklare?

Vår tro ligger i att en personligt engagerad mäklare som tar sig tid för varje försäljning är ett vinnande koncept. Intrycket du får av mäklaren vid ert första möte kommer sannolikt avspegla det intryck som dina blivande spekulanter möts av vid visningen av din bostad. Hos Bostada kan du vara säker på att mäklaren alltid vill ditt bästa, bra för både din försäljning och din plånbok!

Vad skiljer Bostada från traditionella mäklare?

Bostada är till största del som vilken annan mäklarkedja som helst, men ändå inte likt någon annan. Vi på Bostada vill ta bort allt sådant som fördyrar, utan att ha något med själva affären att göra. Det du investerar i säljprocessen ska enbart gynna försäljningen av din bostad. Därför har vi t ex inga dyra kontor på fina adresser. Du ska heller inte behöva ha timtals långa möten med mäklaren vid köksbordet för att få en uppfattning om vad arvodet ligger på utan på Bostada kan du enkelt räkna ut priset för din försäljning direkt här på hemsidan.

I Bostada:s arvode ingår en komplett mäklartjänst, det vill säga allt som behövs för att kunna sälja din bostad på ett riktigt bra sätt, precis som hos en traditionell mäklare fast med en mycket trevligare prislapp. Utöver detta har du möjlighet att lägga till tjänster som optimerar och underlättar din försäljning ännu mer. Vi tycker att det är bättre att du som bostadssäljare själv kan välja till det som är viktigt för din försäljning, i samråd med mäklaren såklart!